Kakaová ceremónia

Termíny oznámime čoskoro.

Bohaté na jedinečné zložky, základné živiny, a silné antioxidanty. Kakao môže mať pozitívny vplyv na naše celkové zdravie a pohodu. Uvoľní mysel a vráti vás naspäť do vášho tela. Kakaové ceremónie, ktoré Victoria vedie vás zosúladia s rytmami lunárneho cyklu. Každý mesiac pripravuje inú zmes kakaa pochádzajúcu z juhoamerických indiánskych kmeňov spolu s ajurvédskymi bylinami a koreninami. Stretnutie začína uvoľnením sa cez cviky Pranayama a krátkou meditáciou ktorá otvorí prestor vedomia v našom tele. Nasledujú očistné rituály energií a okolitého priestoru.

Účastníkom bude ponúknuté slávnostné kakao, sprevádzané príležitosťou opustiť to, čo pre nás nie je už potrebné a pracovať na tom v ďaľšej fáze mesiaca. Počas kakaovej ceremónie žažijete hlbšie spojenie s vašou intuíciou and otvorením srdcovej čakry.

Sauna rituály

Termíny oznámime čoskoro.

Saunové rituály ponúkajú jedinečný zážitok priamo v Elysium Spa. Sú určené či už pre úplných začiatočníkov ale taktiež aj naším stálym zákazníkom ktorý chcú vyskúšať niečo nové. Intenzívnosť našich rituálov zvyšujeme esenciálnymi olejmi, ktoré sa vyparujú po nakvapkaní na horúce kamene a prúdením vzduchu ktorý vzniká jemným točením uteráku. Rituál je sprevádzaný energickou hudbou.

Soundhealing

Termíny oznámime čoskoro.

Ceremónie soundhealing budú prebiehať pod vedením lektorky Victorie, ktorá využíva kryštálové misky a nástroje aby vytvorila zvukovo harmonické prostredie ktoré vplýva na rovnováhu čakier. Tieto ceremónie prebiehajú v sede/ležme a účastníci môžu zažiť hlboký meditatívny stav. Vibrácie vytvárajú rezonančné zvukové vlny, ktoré podporujú relaxáciu, znižujú stres, regulujú nervový systém a zlepšujú celkovú pohodu zosúladením energetických centier tela.

Súkromný prenájom

Ak by ste mali záujem o prenájom celého priestory Elysium Spa pre vaše eventy ako teambuilding, bachelorette party, prosím kontaktujte nás na tel. čísle +421 911 889 771 alebo cez email info@elysiumspa.sk.